Bijblijven doet u in CTT Limburg

Grijp uw tweede kans

Hebt u uw middelbaar diploma niet behaald, maar bent u te volwassen voor de middelbare school? Zit u zonder werk? Of wilt u een nieuw beroep aanleren?

 

Dat kan, dankzij de flexibiliteit van CVO CTT Limburg. Wij bieden verschillende richtingen aan, van secretariaatsmedewerker tot automonteur. Uw voordeel? Bij ons volgt u geen strak schoolregime. Onze oplossing: u werkt in modules. Stap per stap. Zo kiest u uw eigen tempo. Snel of traag? Avond- of dagonderwijs? Aan u de keuze. Want bij ons krijgt u onderwijs op úw maat.

 

Verhoog uw kansen op de arbeidsmarkt

Dreigt uw carrière vast te lopen? Bent u ontevreden over de richting die ze uitgaat? Volg dan bij ons de opleiding die uw loopbaan weer de juiste kant opstuurt.

 

Knelpuntberoepen: iedereen heeft er de mond van vol. Loopt uw hart ervan over? Van lasser tot begeleider in de kinderopvang: wij bieden tal van cursussen aan met een hoge slaagkans op de arbeidsmarkt. Verzeker uw toekomst bij CVO CTT Limburg.

 

Of hebt u een andere passie waarvan u werk wilt maken? Wees dan zeker dat u bij ons de ideale voorbereiding krijgt voor úw droomjob.

 

Leer bij als ontspanning

Bij CVO CTT Limburg koppelt u het nuttige aan het aangename. En er is helemaal niets mis mee als u eerder voor ontspanning gaat. Want wij zijn óók sterk in opleidingen die niet noodzakelijk leiden naar werk.


Voor een overzicht van al onze opleidingen: surf naar www.cttlimburg.be.

Over ons:

Volwassenenonderwijs

Avondonderwijs

Avondschool

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route